Vår integritetspolicy

Vilka vi är

Birkagårdens Folkhögskola i Stockholm. Vår webbplatsadress: http://www.birkagarden.fhsk.se. Kursens webbplatsadress: https://www.lyriclab.se

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

För att du ska kunna genomföra vår distanskurs behöver vi samla registrera följande personuppgifter via vårt kontaktformulär:

  • ditt personnummer
  • din folkbokföringsadress
  • ditt telefonnummer
  • din mejladress
  • information om din utbildningsnivå

Cookie-filer

På denna webbplats använder vi cookies för att förbättra funktionaliteten för dig som användare.

Kontaktformulär

Vi samlar dina personuppgifter via ett kontaktformulär.

Analys

På den här sidan använder vi inga externa webbtrafikanalystjänster.

Vilka vi delar dina data med

Vi delar ingen information med tredje part.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Efter genomförd kurs behåller vi dina personuppgifter i vår skoldatabas för administrativa ändamål.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har anmält dig till vår kurs på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart vi skickar dina upgifter

Vi skickar aldrig dina personuppgifter till tredje part.

Hur vi skyddar din information

Vi följer Datainspektionens riktlinjer.

Vilka procedurer vi har för dataläckor

Vi skyddar vår webbplats genom webbtjänsten Siteground.

Från vilka utomstående parter vi tar emot data

Inga.

Vilket automatiserat beslutsfattande och/eller profilskapande vi gör med våra användaruppgifter

Inget.

Användning av Schoolsoft för

Läs mer under om hur vi använder Schoolsoft under denna länk.