Italiensk och fransk lyrisk diktion


Italiensk lyrisk diktion
Fransk lyrisk diktion

Italiensk och Fransk Lyrisk Diktion

Birkagårdens Klassiska Musiklinje erbjuder till hösten två digitala språkkurser på distans.

Vår medarbetare, pianisten och röstcoachen Jaroslaw Kaliski har skapat två unika, omfattande kurser som riktar sig till alla som arbetar med italiensk och fransk operarepertoar, inklusive sångstudenter, professionella sångare, operarepetitörer och operaregissörer.

Kostnadsfri anmälan. Inga förkunskaper krävs för att söka kurserna. Kursdatum: 28 september 2023 – 28 december 2023.Kursdatum

28 september 2023 – 28 december 2023.


Studietakt

Studietakt 25%, ingen kursavgift.


Kursintyg

Efter genomförd kurs utfärdas kursintyg.


Sagt om kurserna


Eira

mezzosopran

Tusen tack för en fantastiskt fin kurs. Kursen framhäver tydligt och konkret hur man fysiskt formar de olika vokal- och konsonantljuden… Att veta exakt hur de italienska konsonanterna formas hjälper mig också mycket i att skapa en jämnare legato.


Viktor

operarepetitör

När jag började med kursen hade jag väldigt lite kunskaper om italiensk diktion. Nu, efter en väldigt underhållande och utmanande kurs, har jag lärt mig otroligt mycket och känner att jag har mycket bra förutsättningar att sätta mig in i och analysera texten till min nästa operaproduktion.


Evelin

sopran

Vad kul att fler fantastiska kurser kommer! Efter italienska ska fortsätta med franska så snart jag kan 🙂

Ansök nu!

Inga förkunskaper krävs.

Sista ansökningsdag är 28 september 2023!

Birkagårdens Folkhögskola Stockholm